Bedrijfsteksten

Ben jij enthousiast over je eigen onderneming, maar ben je nog niet tevreden met hoe je bedrijf overkomt op de online buitenwereld? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik maak een bedrijfsprofiel met een duidelijk uitgewerkte visie. Waar staan jullie merken voor? En wat biedt jouw onderneming voor de klant? Afgestemd op de doelgroep en afgestemd op een goede vindbaarheid online. 

Productteksten

Een product verkopen. Het begint vaak bij duidelijke en aantrekkelijke informatie, die de klant prikkelt en inspireert. Heb jij een webshop, maar blijft het onderhoud op het gebied van productteksten achter? Ik weet wat er voor nodig is om op tekstueel gebied de aandacht op het product te vestigen. Laat de klant niet achter met vragen, maar maak duidelijk waarom jouw product of dienst er eentje is die je niet mag missen.  

Blogs

Misschien ziet jouw site er al wel goed uit, want deze is ooit gemaakt door een professionele websitebouwer. Maar dan? Blijf je de site aanvullen met nieuwtjes of verbeterde teksten? Een van de belangrijkste punten om je vindbaarheid te vergroten: hou je site actief. Met aantrekkelijke blogs zorg je voor een betere vindbaarheid én een beter en leuker beeld van je bedrijf. Ik maak ze voor je.

Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief is een goedkope en aantrekkelijke manier om jouw bestaande klantenkring te laten zien dat je onderneming in beweging is. Je houdt de klanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes. En je laat zien wat er speelt binnen jouw bedrijf. Dit klinkt eenvoudig, maar toch gebeurt het weinig of niet structureel. Verstuur je nieuwsbrief bovendien op het juiste tijdstip en met aantrekkelijke inhoud. Ik help je hier graag bij. 

Persberichten

Is je product of dienst volgens jou nieuwswaardig? Wil je er voor zorgen dat je met een aantrekkelijk nieuwsbericht free publicity creëert? Een goed geschreven persbericht én een interessant product kunnen zorgen voor naamsbekendheid, die niet lijkt op standaard reclame. Geloof jij in je product of dienst? Laten we dan samen kijken hoe we de media kunnen overtuigen om een aantrekkelijk artikel te publiceren. 

Geschreven portret

Stel je een tijdschrift of een website samen, maar moet dit (soms letterlijk) nog een gezicht krijgen? Of wil jij een persoonlijk profiel wat je drijft binnen jouw onderneming? Laat je klanten zien waar jij voor staat door een inkijkje te geven in jouw motivatie en doelen. Bovendien identificeert een potentiële klant zich zo makkelijker met je bedrijf. Het versterkt het gevoel dat de klant zaken doet met mensen in plaats van met het bedrijf alleen. 

Vertalingen

Werk je internationaal en krijg je vaak teksten in het Engels aangeleverd, maar heb je zelf geen tijd of kennis om dit naar een aantrekkelijke Nederlandse boodschap te vertalen? Ik filter de hoofdzaken en maak een goed leesbare aantrekkelijke tekst. 

Ik werk als freelance tekstschrijver regionaal in de provincie Overijssel. Al is het uiteraard ook mogelijk om landelijk via telefonisch overleg tot een mooie productie te komen. Zo blijft het bovendien duurzaam en klimaatvriendelijk.